Rufles

Situat sobre una pendent i amb orientació cap al sud, la proposta es fragmenta en tres volums diferents per adaptar-se al terreny i les necessitats del projecte. La zona d’habitatge  incorpora una distribució amb interiors diàfans amb zonificació d’espais servits i espais servidors. El projecte està evocat a la panoràmica del paisatge mediterrani, boscos de pins i alzina, on la morfologia de la parcel·la i la seva situació fan gaudir d’unes vistes privilegiades en 270º.

La zona d’habitatge s’obre al bosc com un gran ull, protegit per una coberta de geometria orgànica que, com si d’una parpella es tractés s’adapta a l’entorn regulant l’entrada de la llum.

 

Encàrrec

Avantprojecte habitatge unifamiliar

Ús

Residencial

Any

2016

Superfície construïda

747,36 m2

Equip

Espai Blanch i Paul Dräijer