Obre la ment, obre La Caixa

El projecte vol redefinir aquesta interacció amb l’entorn més proper. Per dur a terme tal tasca s’adopta una estratègia basada en la incorporació de noves construccions desvinculades volumètricament de l’edifici existent. Peces amb els nous usos sol·licitats els quals requereixen cert grau d’autonomia.

Es defineix un sistema que girarà sobre tres elements: Noves peces amb programa separades de l’edifici existent, elements de comunicació i servei, i rehabilitació de l’edifici existent

Encàrrec

Concurs “Obre la ment, obre La Caixa”

Ús

Residencial

Client

L'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona – Fundació La Muntanyeta

Any

2015

Ubicació

Camí de la Partió, Bonavista (Tarragona)

Superfície construïda

2501,56m2

Equip

Espai Blanch i col·laboradors (Despatx Josep Llop i Betlem Solé, Rubén Cueto i Adrià Fenoll, Juan José Guardiola, ETECNIC Enginyeria Energètica, l’estudi d’Èlia Vaqué, i Màrius Quintana).