Hexagon experiment

La proposta es basa en l’hexàgon com a cèl·lula de creixement lliure en planta i altura. La geometria de l’element, amb tres eixos en el pla, agrupa el paquet de serveis (cuina, banys i galeria) facilitant el disseny racional de les instal·lacions, l’ordenació dels diferents espais interiors i deslliurant completament la façana. Aquesta disposició ens relaciona directament amb el paisatge on les oberturens emmarquen les visuals i gradua la privacitat de les diferents estances.

El projecte està evocat a portar el bosc dins de casa, de manera que es pugui conviure directament amb el paisatge mediterrani de boscos de pins i alzina

Encàrrec

Avantprojecte habitatge unifamiliar

Ús

Residencial

Any

2016

Superfície construïda

391,14 m2

Equip

Espai Blanch i Paul Dräijer