Reforma mínima d’un buït

Es tracta d’un encàrrec de mínims. Ens trobem dos espais totalment diàfans, sense cap obstacle ni divisió llevat del nucli d’escales. A l’hora de plantejar la intervenció es demanda una actuació de mínims: la mínima quantitat de separacions, l’equipament mínim… Llavors, deixant-se invadir pel propi buït de l’espai, donem resposta dissenyant una única franja amb materials tradicionals d’execució senzilla. Aquesta franja, compartimentarà, equiparà i gestionarà l’espai interior sense més restriccions que una zona pavimentada amb peces reutilitzades dels paviments hidraulics originals. D’aquesta manera, és l’espai qui s’adapta a la forma de vida de l’individu i no a la inversa.

Encàrrec

Reforma interior

Ús

Residencial

Client

Particular

Any

2017

Ubicació

Camí de l’aigua nova, Reus (Tarragona)

Superfície rehabilitada

160 m2