Casa Aitor

Quan es tracta de rehabilitacions, reformes, o practicament a qualsevol intervenció de millora en habitatge, allò amb que es podem trobar careix de indiferència. Aquest projecte, tot i tractar-se una petita reforma, ha resultat ser una gran eina d’aprenentatge.  Buscant la versatilitat dels espais segons l’estil de vida del nostre inquilí es planteja una distribució flexible. Tractant d’equilibrar la intervenció en conceptes de funcionalitat, reutilització i estalvi econòmic, es desenvolupa un habitatge on la zona de nit i la de dia queden mesclades.  Els acabat interiors combinen materials de linia antiga amb contemporanis generant una atmófera de calidesa i de confort.

Encàrrec

Projecte de reforma interior en habitatge

Ús

Residencial

Client

Particular

Any

2016

Ubicació

Raval Martí Folguera 32, Reus (Tarragona)

Superfície construïda

155,39 m2

Equip

Espai Blanch