Espai bastida

Respectant i posant en valor el patrimoni noucentista, es projecta la rehabilitació de la fàbrica baiget. En base a un encàrrec de canvi d’us per generar un edifici d’habitatges, es planteja una estratègia per alliberar el volum original de l’objecte i col·lonitzar el seu interior. D’aquesta manera s’allibera la façana sud, fins ara oculta per uns magatzems, i es treballen les obertures buscant emfatitzar la morfologia fabril d’estil modernista. És planteja també una tercera planta que serà generada per un volum endarrerit del pla de façana, que amb la seva materialitat es distinguirà visualment de la resta de l’edifici tranctant de passar desapercebut deixant el protagonisme a la resta de l’edifici noucentista.

Encàrrec

Avantprojecte rehabilitació Fabrica Baiget

Ús

Residencial

Client

Particular

Any

2017

Ubicació

Passeig Sunyer 34, Reus (Tarragona)

Superfície rehabilitada

2155 m2