Casa d’Òscar i Gisela

La casa del pinar s’implanta en la parcel·la condicionada per una execució en dues fases. L’encàrrec demanda un edifici unifamiliar que albergui zona de dia i garatge en planta baixa, i zona de nit en planta primera. No obstant, per poder aconseguir-ho es planteja una estratègia que consisteix en generar un primer volum que albergui tot el programa i creixi, en una segona fase cap a la idea original. Actualment es construeix un habitatge dissenyat a partir de linies sencilles, que resol de manera molt funcional el seu interior que es recolsa darrera d’una façana de vidre que genera una percepció minimalista de l’objecte desde l’exterior.

Encàrrec

Projecte d’habitatge unifamiliar

Ús

Residencial

Client

Particular

Any

2017

Ubicació

Carrer Segrià nº8, Reus (Tarragona)

Superfície construïda

87,46 m2